\ Καλαμαριά: Λόγος για "Απόφαση ντροπή" της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ που δίνει προνομιακές τιμές αγοράς σε ''ευνοημένους''

Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


Καλαμαριά: Λόγος για "Απόφαση ντροπή" της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ που δίνει προνομιακές τιμές αγοράς σε ''ευνοημένους''

 

Την εναντίωσή του για μια "απόφαση ντροπή" της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ σύμφωνα με την οποία δίνεται προνομιακό καθεστώς αγορών σε ορισμένους συμπολίτες μας  έκανε λόγο ο Αρης Τεμεκενίδης στο Δημοτικό συμβούλιο της Καλαμαριάς στις 09/09/2024.  



Συγκεκριμένα έθιξε το θέμα που αφορούσε στην απόφαση του Δ.Σ της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ με ημερομηνία 10 Ιουλίου, η οποία δίνει ειδικό καθεστώς τιμολόγησης της Δημοτικής επιχείρησης στους εργαζόμενους. 





Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι εντελώς κατανοητό και αποδεκτό, δηλαδή, μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης να παρέχει ειδικές τιμές στο προσωπικό της, αλλά ειδικό καθεστώς τιμολόγησης ΚΑΙ στα μέλη του Δ.Σ της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ KAI στους ειδικούς συνεργάτες KAI στους νομικoύς σύμβουλου KAI στους φοροτεχνικούς KAI στα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς... ε, είναι κάπως τραβηγμένο....

 


Η απόφαση στη διαύγεια :



"Αδιανόητη" δήλωσε η Χ. Αράπογλου την συγκεκριμένη απόφαση της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ η οποία δεν είχε ενημερωθεί επ' αυτού, πριν γίνει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο....        

Δεν είναι λίγα βέβαια και τα πηγαδάκια των δυσαρεστημένων πολιτών που στήριξαν στις εκλογές την κ. Αράπογλου και αναφέρουν ότι ουκ ολίγες φορές έχουν δει να γίνεται "αλόγιστη" χρήση αυτού του ειδικού προνομίου από τους ''ευνοημένους'' συμπολίτες μας..

Δείτε το βίντεο από το 34''



kalamaria24.gr