\ Casablanca Absolute Fashion: Το πιο… in κατάστημα γυναικείας ένδυσης στην καλαμαριά τραβάει τα βλέμματα των γυναικών της Θεσσαλονίκης

Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


Casablanca Absolute Fashion: Το πιο… in κατάστημα γυναικείας ένδυσης στην καλαμαριά τραβάει τα βλέμματα των γυναικών της Θεσσαλονίκης


Τη γυναικεία μόδα με ένα ιδιαίτερο και καλόγουστο στυλ προβάλει από το 2019 το Casablanca Absolute Fashion, ο πιο mainstream προορισμός για το γυναικείο ένδυμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.


Το κατάστημα της Ρίας, άνοιξε της πόρτες του το 2019 στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, σημείο συνάντησης και αγορών όλης της περιοχής.

Βρίσκεται Κομνηνών 81 και καθημερινά προβάλει τα τελευταία κομμάτια της γυναικείας μόδας στη βιτρίνα του, αλλά και μέσω των λογαριασμών του, στο instagram και στο facebook που διαθέτει.

Η ιδιοκτήτρια του, μίλησε στο kalamaria24.gr για το εγχείρημα της, το οποίο τραβάει τα βλέμματα όχι μόνο των γυναικών της Καλαμαριάς αλλά ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.





Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς; Τι σας ώθησε ώστε να ασχοληθείτε με τη μόδα και το γυναικείο ρούχο;

Το όνομά μου είναι Ρία και το πάθος μου για τη μόδα και το στυλ με συνόδευε από τα εφηβικά μου χρόνια.

Εδώ και μερικά χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με το χώρο της μόδας, βοηθώντας γυναίκες να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσα από τα ρούχα που επιλέγουν, να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία και να νιώθουν αυτοπεποίθηση σε κάθε τους βήμα.

Το πάθος μου με οδήγησε στη δημιουργία του δικού μου καταστήματος, ένα χώρο ζεστό και άνετο, αφιερωμένο στην μοντέρνα γυναίκα που αγαπά το στυλ. 
Το κατάστημα μου Casablanca absolute fashion είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός χώρος πώλησης ρούχων!



Πείτε μου για το κατάστημά σας. Τι είναι αυτό που το ξεχωρίζει;

Είναι ένας προορισμός όπου κάθε κομμάτι επιλέγεται με προσοχή, ώστε να αντικατοπτρίζει τις τελευταίες τάσεις αλλά και την προσωπικότητα της κάθε πελάτισσας.

Σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας μου είναι ότι τα ρούχα που διατίθενται στο κατάστημα να είναι σε περιορισμένο αριθμό ώστε κάθε γυναίκα που το επιλεγεί να νιώθει μοναδική και ξεχωριστή.

Στόχος μου είναι να προσφέρω ρούχα που συνδυάζουν την άνεση και την κομψότητα, επιτρέποντας στις γυναίκες να νιώθουν όμορφα, δυναμικά και σίγουρες για την εμφάνισή τους. Από την εμπειρία μου στο χώρο της μόδας ξέρω ότι το στυλ δεν είναι μόνο ζήτημα μόδας αλλά και τρόπος έκφρασης.



Τι μπορεί να βρει 
στο Casablanca μία γυναίκα ώστε να την κάνει να νιώσει μοναδική;

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και το ντύσιμο της θα πρέπει να αντικατοπτρίζει αυτή την μοναδικότητα, είτε πρόκειται για μια καθημερινή εμφάνιση είτε για μια ειδική περίσταση, το να βρεις το σωστό look μπορεί να αναδείξει την φυσική σου ομορφιά και να σου δώσει μία αίσθηση αυτοπεποίθησης και δύναμης!

Στο κατάστημα μου προτεραιότητα μου είναι να προσφέρω εξατομικευμένη εμπειρία στις πελάτισσες μου! Είμαι πάντα διαθέσιμη να βοηθήσω με συμβουλές για το στυλ,να προτείνω σύνολα και να κατευθύνω την καθεμία ξεχωριστά να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το σωματότυπο της και τον τρόπο ζωής της!

Στο Casablanca absolute fashion
ψάχνουμε μαζί και βρίσκουμε κομμάτια που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου και αναδεικνύουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από το κατάστημα μου.


Η μόδα είναι δύναμη και κάθε γυναίκα αξίζει να την νιώθει!


Casablanca Absolute Fashion

FACEBOOK

INSTAGRAM
 
Κομνηνών 81 Πεζόδρομος Καλαμαριάς

Τηλ:2310 434123