\ Νεαροί ''ξάφρισαν'' καταστήματα στην Καλαμαριά

Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


Νεαροί ''ξάφρισαν'' καταστήματα στην Καλαμαριά





Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ


«Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών, για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής.


Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες χθες (15-10-2024), 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος από κοινού με 17χρονο συνεργό του που αναζητείται, διέρρηξαν τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Καλαμαριάς, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και εμπορεύματα.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, από 21-09-2024 προέβησαν σε επιπλέον 15 διαρρήξεις καταστημάτων στην ίδια περιοχή, από τα οποία αφαίρεσαν το συνολικό χρηματικό ποσό των (2.270) ευρώ, εμπορεύματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σημειώνεται ότι, οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση».