\ Καιρός: Αραιές νεφώσεις με καλοκαιρία και το θερμόμετρο μέχρι και...

Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


Καιρός: Αραιές νεφώσεις με καλοκαιρία και το θερμόμετρο μέχρι και...



Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά καθώς και τα θαλάσσια τμήματα.


Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοανατολικά. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 23 με 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 26 με 28 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 25 με 26 και στη νότια Κρήτη τοπικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις που από το απόγευμα βαθμιαία θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα κεντρικά, τα ανατολικά και τα παράκτια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 ενισχυόμενοι από τις απογευματινές ώρες στα παράκτια σε 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.